Thursday, February 25, 2016

BRUTALINE

SVE O BRUTALINE

BRUTALINE PREPARATA NEMA U DISTRIBUCIJI. UVELI SMO NOVE PROIZVODE ZA SPORTISTE:

Kompleks aminokiselina i L-karnitin za misicnu masu




Da biste stekli snagu, mišiće i definiciju, potrebno je kombinovati rutinu vežbanja sa supstancama koje stimulišu rast mišićne mase, nivo testosterona i HGH (hormon rasta) (1) (2) Ljudsko telo već samo proizvodi i oslobađa te hormone ali ne u količinama koje su vam potrebne za rast mišićne mase.

S obzirom da je prodaja testosterona i hormona rasta u Srbiji ilegalna zbog ozbiljnih neželjenih efekata, BRUTALINE je revolucionaran proizvod. BRUTALINE nije hormon. To je dodatak ishrani koji ne ugrožava vaše zdravlje i pospešuje korišćenje i eksploataciju testosterona i hormona rasta koji su već proizvedeni u vašem telu (2) tako da možete ostvariti bolje rezultate tokom treninga!






BRUTALINE je sve što vam treba za izgradnju mišićne mase i definiciju koju ste oduvek želeli!

Potreban vam je testosteron ako želite izgraditi mišićnu masu i definiciju (1) (2) Međutim, nema svrhe uzimati testosteron ako neće pravilno delovati na vaše telo. Inovativna formula u BRUTALINE sadrži sastojke koji pospešuju upotrebu testosterona: Guarana, cink, B5, B6.





Kompleks aminokiselina i L-karnitin za misicnu masu



Više cinka, više testosterona: studije su pokazale da dopunski boron povećava nivo testosterona u krvi! (3)
Povećajte nivo energije i skratite vreme oporavka: to je nešto što će magnezijum i vitamin B6 učiniti za vas. Iskoristite ono najbolje od svog treninga! (4)
Veća izdržljivost: povećajte efikasnost svojih treninga do maksimuma. (4) (6)
Povećajte nivo hormona rasta (HGH) u krvi: dok cink balansira proizvodnju hormona, vitamin B5 povećava nivo hormona rasta u krvi (HGH) (5) (7) (8) (9)
Povećajte snagu mišića: Vitamin B5 će vam pomoći da poboljšate kapacitet podizanja težih tegova uz više ponavljanja. Iskoristite vreme provedeno u teretani! 



3 comments:

  1. Kolko je jedna doza ako je cela kutija samo 60g? :))

    ReplyDelete
  2. Hi..I am from Indonesia. I want to buy Brutaline. But can you tell me for how to buy it by online and send to me in Indonesia?

    ReplyDelete
  3. zanimA me KAKO MOGU DA KUPIM BRUTALINE U BG. JA LICNO IMAM NEKE,KUTIJE,AL SAD IM JE ROK ISTEKAO,NASAO SAM IH JOS OD 15 A OVI MOJI SU DO 18E TJ VEC POL GOD ISTEKLI..,PA BIH ZELEO DA UZMEM SVEZE...UNAPRED ZAHVALAN NA KONTAKU AKO GA BUDE steve.nbg98833@gmail.

    ReplyDelete